Eikös tämä nykyhomma ole noloa...??? Tekisi mieli sanoa se vanha kunnon lause: Mitä minä sanoin!!!??? Gallupit taas kertovat omaa korutonta sanomaa tämän katajaisen kansan pään liikkeistä... Kokoomus jes, keskusta ok, sdp prseestä... Stubbikulli kertoo Eu-keskustelun olevan alamaissa. Mistähän se johtuu, ja ennenkaikkea minkä hvetin takia tämäkin piti julkaista lehdessä??????????

Minkä takia nämä hvetin journaalit ilkesivät haukkua Irlannin kansan, he eivät osanneet valita kahdesta vaihtoehdosta sitä oikeata.. PRKL, ei sitä oikeaa vaihtoehtoa olisi valinnut kukaan näistä nykyisistä eeu-kansoista...

Suomen "turakaisille" luvattiin halpaa viinaa, mentiin sit eu:hun, näille jälkijättöisille luvattiin pääsyä pois neuvostoliitosta, Tyyne ja Topi äänesti jaa... Ja miten kävi???

Kerrankin kansa on puhunut, ei enää mitään stanan yhteistä pressaa ja muuta hullutusta, nyt nämä saatanat ajaa sen saman vouhotuksen läpi jollain muulla sanamuodolla.

Menköön minulta henki, menköön minulta kansalaisluottamus, nyt ne prkleen massikat, dieselautot ja muut nöyryytetyt tukkimaan koko prkleen hellsinki!!!! Näyttäkää stana että meissä on sentäs jotain munaa....

Onko siinä nyt sitten laitaa että ainut protesti jota tämä pullamössökansa saa aikaan on joukoahosenpaperikonflikti. Papperpojillahan onkin niin vtun ankeat olot...???!!!

Nöyrtykää, nuolkaa, imekää!!!! vtun onnettomat....